Korpraalintie 8 , 90670 Oulu

Korpraalintie 8 , 90670 Oulu

385 000 €

Esittely

Tervetuloa Jääkärinkankaalle!

Omakotiunelmien toteutuminen on lähempänä kuin arvaatkaan Jääkärinkankaan uudella ja halutulla asuinalueella. Priimakodit Oy rakentaa alueelle kaksi omakotitaloa vierekkäisille tonteille samalla pohjalla ”avaimet käteen” -periaatteella. Kohteiden lämmitysmuotona maalämpö! Saat mahdollisuuden vaikuttaa myös sisustusmateriaaleihin olemalla mukana rakentamisen alusta saakka.

Kaksikerroksisen omakotitalon pohjaratkaisu on todella käytännöllinen. Alakerrassa kodin yhteiset avarat ja valoisat tilat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden yhteisen ajan viettoon. Yksi makuuhuone jää alakertaan ja toimii loistavasti erillään kodin muista makuuhuoneista. Arkieteinen kurapisteellä omalla sisäänkäynnillä kodinhoitohuoneen yhteydessä on loistavat lapsi-/koiraperheen arjessa. Yläkerta on avoin alakertaan ja arkea helpottamassa ylhäällä on kylpyhuone kahden makuuhuoneen välissä.

Asunnon yhteydessä on autokatos tien myötäisesti ja iso lämmin varasto/harrastetila. Autokatokseen tulee varaus sähköauton latauspaikalle.

Talon piha-alue ja terassit ovat parhaaseen etelä-länsisuuntaan. Terassille on kulku sekä olohuoneen ja eteisaulan kautta. Yläkerran parvekkeelle kulku on yläkerran aulan kautta. Pihapiirin valmiusasteeseen kuuluvat raakakallistusten teot ja kulkureitit murskepohjalle. Pihojen multaukset, istutukset ja aidat jäävät asiakkaan tehtäviksi.

Myyntikuvista poiketen lopullinen rakennuksen julkisivuväri tulee hiukan muuttumaan.

Jääkärinkankaan sijainti on suositun Hiukkavaaran suuralueen kyljessä omana uutena pientalovaltaisena asuinalueenaan. Jääkärinkankaan monitoimitalo rakentuu myös lähivuosina alueelle. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan.

Tartu tilaisuuteen ja tee Priimakodit Oy:n kanssa urakkasopimus varainsiirtoverosta vapaana ja pääse vaikuttamaan kodin sisustusvalintoihin!

Olehan rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää:
Tero Autio LKV| 044 320 1025 | tero.autio@oulunarvokiinteistot.fi

Tulevat esittelyt

  Perustiedot

  Kohdenumero21358832
  OsoiteKorpraalintie 8
  Postinumero90670
  PostitoimipaikkaOulu
  Kohdetyyppiomakotitalo
  Huoneistoselitelmä4h+k+2 x kph+s+khh/arkieteinen+terassi+AK+lämmin varasto
  Asuinpinta-ala120 m2
  Kerros / kerroksia2 / 2
  Myyntihinta385 000 €
  Velaton hinta385 000 €
  Rakennusvuosi2024
  Käyttöönottovuosi2024

  Asunnon lisätiedot

  SaunaOma sauna
  Asunnon kuntouusi

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin omistusvuokrattu
  Tontin tyyppiTasamaatontti
  KaavoitusOulun kaupungin rakennusvalvonta p. 08 5584 3500 rakenusvalvonta@ouka.fi
  Lisätietoa tontistaTontin vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin 1951:10=100. Molempien tonttien perusvuokra (elinkustannusindeksin pisteluvulla 100) on 64,82 €/vuodessa. Tonttikohtainen vuosivuokra on siten vuoden 2023 tasossa 1400,76 €/vuodessa/tontti. Muutoin noudatetaan kaupungin maanvuokrasopimusmallin mukaisia vakioehtoja.
  Tontin vuokraajaOulun kaupunki
  Rakennusoikeuden pinta-ala290 m2
  Lisätietoa rakennusoikeudesta200 k-m²+ at 90 k-m²
  Lisätietoa kaavoituksestaAsemakaava
  Tontin pinta-ala463 m2
  Rakennukset Autokatos

  Rakennukset

  Asuinpinta-ala120 m2
  Muut tilat0 m2
  Kokonaispinta-ala120 m2
  Lisätietoja pinta-alastaAsuinrakennus: kerrosala 136 m² huoneistoala 120 m² Autokatos/varasto/tekn.tila: kerrosala 24 m² huoneistoala 19 m²
  Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö
  Maalämpö
  Lämmön jakotapaVesikiertoinen lattialämmitys
  Vesijohtojärjestelmäkunnan
  Viemäröintikunnan
  Rakennusmateriaalipuu
  KattoHarjakatto
  KateLukkosaumakate
  EnergialuokkaEi lain edellyttämää energiatodistusta

  Kunto ja varustus

  Keittiön kuvausLaadukkaan Novart-keittiöiden kalusteet ja suunnitteluapu asiakkaille. Perustasossa on tasoon upotettava induktiokeittotaso, kiertoilma-kalusteuuni ja mikroaaltouuni, liesikupu sekä astianpesukone kalustesuunnitelman mukaisesti. Lisäksi jääkaappipakastin tai erilliset, täyskorkea jääkaappi ja pakastinkaappi. Keittiön työtasot ovat laminaattia ja allas komposiittia. Välitilalaminaatti.
  Pesutilojen kuvaus Laaja laattamallisto perustasoon. Kylpyhuoneen ja wc:n katot haapapaneelia. Kylpyhuoneissa on kokolasiset kääntyvät suihkuseinät pohjapiirustuksen mukaisesti.
  Kodinhoitohuoneen kuvaus Asuntojen kodinhoitohuoneissa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesutornille tai mahdollisuus sijoittaa koneet tason alle.
  Lattiamateriaalit Keittiössä, olohuoneissa ja makuuhuoneissa on vinyylilankkulattiat -> kysy vinyylilankkumallistot. Alakerran eteisaulan lattiaan tulee 60 x 60 cm lattialaatta. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Kylpyhuoneissa, saunoissa, eteisessä ja erillisissä wc:ssä on laatoitus -> kysy projektimallistot laatoista.
  Yleiskunto uusi

  Hinta ja kustannukset

  Velaton hinta 385 000 €
  Velaton hinta / m² 3 208.33 € /m2
  Myynti hinta 385 000 €
  Myynti hinta / m² 3 208.33 € /m2

  Taloyhtiö

  Sijainti kartalla