Kokemuksia

 

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Oulun Arvokiinteistöt

Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua alusta loppuun asti

Kajaanista kotoisin oleva ja valtiolla työskentelevä Kimmo Tuulenkari muutti muutama vuosi sitten työnsä perässä Ouluun. Töiden siirryttyä pysyvästi Ouluun, päätti Kimmo hankkia itselleen oman asunnon aiemman vuokralla asumisen sijaan. Sopiva asunto löytyi Oulun Arvokiinteistöjen kautta syksyllä 2016.

Kimmon perhe asuu Kajaanissa. Perheeseen kuuluvat Kimmon lisäksi hänen vaimonsa ja heidän 11-vuotias poikansa. Kun Kimmon työt siirtyivät pysyvästi Ouluun, alkoi Kimmo etsiä sopivaa omaa asuntoa.

– Asunnon tarve oli minulle todella suuri, koska arkipäivät olen töissä Oulussa ja viikonloput Kajaanissa. Aluksi olin vuokralla eri paikoissa pidempää ja lyhyempää aikaa. Yksi talvi meni jopa asuntoautossa. Pikkuhiljaa rupesi kuitenkin vahvistumaan ajatus siitä, että haluan asunnon Oulusta, koska työt olivat nyt pysyvästi täällä, Kimmo Tuulenkari kertoo.

Sopiva asunto lämminhenkisestä lähiöstä

“Tämä alue säväytti minua heti, tämä on sellainen läheinen lähiö, josta kumpuaa lämminhenkisyys”

Asunnon hankkiminen oli Kimmolle aluksi hieman työlästä. Hän kävi katsomassa eri kiinteistönvälittäjien ilmoituksia ja tutustumassa lukuisiin eri kohteisiin Ouluun alueella. Lopulta hän löysi Oulun Arvokiinteistöjen välittämät kohteet Etuovi.comista. Kimmo sopi henkilökohtaisen näytön Toppilassa Pirrankadulla sijaitsevaan kerrostalokaksioon.

– Kävin katsomassa useita eri kohteita, joihin kuitenkin liittyi aina jotain yllätyksellisyyttä – oli tulossa isoja remontteja, joista ei oltu ilmoitettu, vaan asia selvisi vasta itse kohteessa. Kun asunnon tarve oli itselleni todellinen ja talvea vasten piti saada hyvä, sopiva ja toimiva asunto, niin kyllä sitä pettyi näissä kohteissa, Kimmo muistelee.

– Sitten kävin Oulun Arvokiinteistöjen sivuilla ja juttelin tästä kohteesta. Sovimme henkilökohtaisen näytön. Siitä hetkestä alkoi kaikki mennä eteenpäin kuin sveitsiläinen kello, Kimmo naurahtaa.

– Tämä alue säväytti minua heti, tämä on sellainen läheinen lähiö, josta kumpuaa lämminhenkisyys, Kimmo muistelee.

Tarvittavat mittaukset ja selvitykset suoritettiin automaattisesti

Alueen lisäksi Kimmoa säväytti myös Pirrakadun 61-neliöinen saunallinen kaksio. Ostoprosessiin liittyi jonkin verran erilaisia selvityksiä ja mittauksia, joilla Kimmo pyrki selvittämään asunnon kunnon ja muut tärkeät tiedot ennen ostopäätöksen tekemistä.

– Olemme saaneet lukea monestakin uutislööpistä, että joku osti talon tai asunnon, joka paljastui myöhemmin pommiksi. Mutta Oulun Arvokiinteistöjen kautta mittaukset ja selvitykset tulivat automaattisesti. He itse ottivat ne huomioon kaupanteon onnistumisen tähtäimeksi. Mittaukset suoritettiin ammattitaitoisen mittaajan kautta, Kimmo kertoo.

oulunarvokiinteistot_kokemuksia_tuulenkari2

Asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista palvelua

“Oulun Arvokiinteistöjen toiminta oli erittäin ystävällistä, asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista.”

Kimmon työ on hyvin liikkuvaa sekä hektistä. Työhön kuuluu paljon aikataulutettuja palavereita sekä kokouksia. Hänen mukaansa Oulun Arvokiinteistöt huomioivat hänen aikataulunsa ja työnsä ostoprosessin aikana hyvin. Kiitosta Oulun Arvokiinteistöt saavat asiakaslähtöisestä, lämminhenkisestä ja palvelualttiista toiminnastaan.

– Jouduin esimerkiksi muuttamaan muutamia sovittuja aikoja myöhemmäksi ja nämä yllättävät, hyvin lyhyellä varoitusajalla tulleet muutokset sujuivat onnistuneesti, Kimmo kertoo.

– Oulun Arvokiinteistöjen toiminta oli erittäin ystävällistä, asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista. Koko ajan panostettiin siihen, mikä on ostajan intressi sekä mitä huolia ja kysymyksiä hänellä on. Niihin tavallaan vastattiin jo etukäteen, ennen kuin ne nousivat pintaan. Kaikki oli jo selvää siinä vaiheessa, kun joku kysymys nousi pintaan, Kimmo summaa.

Apua ja neuvoja ostoprosessin yhteydessä

Ostoprosessin aikana Kimmo sai apua ja neuvoja esimerkiksi pankkiasioihin, lainsäädäntöön ja muihin kaupantekoon liittyviin seikkoihin. Lopulta varsinaisen tarjouksen tekeminen ja kauppakirjojen allekirjoitus sujuivat Kimmon mukaan helposti ja “kuin itsestään.”

– Kaupantekoprosessissa oli minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeää se, että välittäjä oli mukana ja tukemassa minua tämän päätöksen suhteen. Välittäjältä tähän kaupantekoprosessiin saadut ohjeet ja neuvot olivat erittäin hyvät.

– En osannut odottaa, että asiat menisivät näin mallikkaasti loppuun asti. Olen erittäin tyytyväinen heidän toimintaansa. Suosittelen todella lämpimästi Oulun Arvokiinteistöjä, Kimmo kiteyttää.