LKV-pätevä kiinteistönvälittäjä

Haemme kasvavaan iloiseen joukkoomme LKV-pätevää kiinteistönvälittäjää. Listoiltamme löytyy jatkuvasti laaja valikoima kohteita: asuinkiinteistöjä ja -huoneistoja, tontteja sekä vapaa-ajan asuntoja Lapin hiihtokeskuksista Oulun lähialueen kesämökkeihin. Olemme 15 vuoden aikana saavuttaneet luotettavan ja arvostetun aseman asiakkaidemme keskuudessa. Vakaata toimintaamme kuvaa hyvin kuulumisemme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, johon yltää vain 2% suomalaisista yrityksistä. Meille asiakaslähtöisyys on itseisarvo ja tyytyväiset asiakkaat tärkein onnistumisemme mittari. Emme koe tärkeäksi olla alan suurin toimija, vaan tarjota aina parasta mahdollista palvelua sekä konkreettisia tuloksia asiakkaillemme. Panostamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyteen ja onnistumisen mittarina pidämme toimintamme tasokkuutta.

”Parasta meillä on ehdottomasti yhteishenki, reilu palkkaus, rento työilmapiiri ja ennen kaikkea korostettuna työkaverit ❤ Meillä ei ole taistelua tai kilpailua työkavereiden kesken. Eri alalta tulleena minut otettiin sydämellisesti vastaan ja otettiin heti osaksi työyhteisöä, joka yli 120 henkilötyövuoden alan työkokemuksen pohjalta osaa tukea ja kouluttaa jatkuvasti.”

– Ville Sipola, Asuntokauppias

Haluamme työllistää juuri sinut, jos:

  • sinulla on palava halu menestyä
  • saavuttamisen halusi on suurempi kuin menettämisen pelko
  • arvostat kanssaihmisiäsi ja itseäsi
  • olet hyvä kuuntelija
  • tuot mukanasi innostuneen asenteen ja oman ainutlaatuisen persoonasi

”Parasta täällä on hyvät työkaverit ja se, että tehdään töitä tiiminä. Työvälineet ovat moderneja ja käytössä on esimerkiksi sähköinen kaupankäynti sekä 3D-virtuaalikuvaukset.Lisäksi provisio on hyvä, työaika joustava ja voi rakentaa itsestään oman tyylisen brändäyksen. Viihtymisestä kertoo se, että olen työskennellyt täällä jo vuodesta 2007 alkaen.”

– Jukka Ruskola
Kehitysjohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Me tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkkausjärjestelmän
  • mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan
  • viihtyisän ja motivoituneen työyhteisön
  • mahdollisuuden loistaa urallasi ja olla huomispäivän menestyjä

”Meidän työyhteisö on kannustava ja tsemppaa joka käänteessä. Tukea saa aina, kun sitä tarvitsee. Toimistolla on rento tunnelma kiireenkin keskellä.”

– Nina Louet-Kylmänen, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Lähetä hakemuksesi rekry@oulunarvokiinteistot.fi tai täytä tietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä!
Lisätiedot: Toimitusjohtaja Johanna Hemmilä, 050 447 1159