Tero Autio

Olen rakennusalan ammattilainen ja yrittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Tietotaitoni rakentamisesta ja remontoimisesta vahvistavat osaamistani asuntokauppiaana. Kiinteistönvälitysala on ollut haaveissani jo pitkään ja olenkin toiminut asuntojen sekä kiinteistöjen osto-, myynti ja vuokrausasioissa sivutoimisesti jo aiemmin.

Luonteeltani olen positiivinen ja huumorintajuinen sekä olen aina ollut sitä mieltä, että ’rehellisyys maan perii’, joten kanssani asioidessa voit luottaa, että asiat hoituvat rehdisti positiivisessa hengessä.

Palvelen sinua kaikissa asuntojen, kiinteistöjen, toimitilojen ja tonttien myynti- sekä ostoasioissa. 

Valitsemalla minut saat käyttöösi asuntokaupan ammattilaisen, joka ottaa jokaisen asiakkaan tosissaan. Pidän huolen, että lopputulos miellyttää jokaista osapuolta.

Tomi, myyjä

Tero oli aivan loistava, raudanluja ammattilainen, rauhallinen ja hyvän huumorintajun omaava. Paras tapa toimia on antaa ammattilaisen tehdä työnsä ja itse olla niin kaukana sivussa ettei pilaa mitään. Ainoat mutkat tuli pankin puolelta, joka oli hukannut asiakirjoja, muuten myynti oli nopea ja sujuva.

Kimmo, ostaja

Teron kanssa asiointi oli helppoa ja sujuvaa. Apua sai aina sitä pyydettäessä, Tero vastasi nopeasti puheluihin ja hoiti epäselvyyksiin vastaukset nopeasti ja vaivattomasti.

Ella, myyjä

Kaikki toimi hyvin. Järjestelyt (myyntiinlaitto, kuvaus, näytöt) sujui nopeaan tahtiin ja yhteydenpito oli helppoa ja vaivatonta.

Voit lukea kaikki SKVL Välittäjäpalvelussa saamani palautteet tästä linkistä