Oletko myymässä?

Välittäjiltämme saat aina todelliseen markkinatilanteeseen perustuvan arvion asuntosi arvosta. Teemme jokaiselle kohteelle yksilöllisen markkinointisuunnitelman sekä arvioimme realistisesti myyntiprosessin aikataulun. Käytössämme on modernit työkalut aina sähköisistä toimeksiannoista virtuaalikalustuksiin sekä 3D-esittelyihin. Laadun ja tehokkuuden tae on koulutettu ja motivoitunut henkilökuntamme – parhaimmillaan kaupat sovitaan jopa alle viikossa! Kohteemme myydään joko perinteisellä kauppatavalla tai Oikea-Arvo -tarjouskaupalla, ja voit luottaa saavasi kodistasi aina parhaan mahdollisen markkinaperusteisen hinnan.

Pyydä ilmainen myyntihinta-arvio asunnostasi tästä

Kaupat vaikka kotisohvalta

Vallitsevassa tilanteessakin toimimme vastuullisesti ja kanssamme voit hoitaa kodin myynnin sähköisten toimintojemme ansiosta helposti ja turvallisesti kotisohvaltasi käsin, aina myyntitoimeksiannosta kaupantekoon asti.

98% Onnistuminen

Onnistuminen on meille ykkösasia! Kohteen hintapyynnön ollessa välitysliikkeen arvion mukainen, onnistumisprosenttimme on yli 98.

Laaja näkyvyys

Tehokkaan myyntiverkostomme ansiosta sadat tuhannet ihmiset näkevät myytävän kotinne joka viikko: oulunarvokiinteistot.fi, Etuovi.com, Oikotie.fi, Facebook, esittelyt, myymälät ja näyteikkunat.

72h palvelutakuu

Myyntikohteen markkinointi aloitetaan 3 vuorokauden kuluessa siitä, kun kohteen tarvittavat myyntiasiakirjat ja valokuvat on saatu, mikä nopeuttaa kohteen myyntiä merkittävästi.

Asiakkaamme etsii kotia

Tiesithän, että ostaja maksaa välityspalkkion, kun kyseessä on ostotoimeksianto.
Jos sinulla on kohdetta vastaava asunto, jonka myyntiä harkitset, ota yhteyttä!

Ostoilmoitus 7918

Omakotitalo, Oulu

4 huonetta, yli 4 huonetta

max. 430 000 €

Asiakkaani etsivät omakotitaloa seuraavilta asuinalueilta: Ranta-Kastelli/Kastelli/Värttö/Knuutilanranta/Peltola/Lämsänjärvi Toiveita uudelle kodille: – Vähintään 4 makuuhuonetta – oma…

ID 7918

Ostoilmoitus 7851

Rivitalo, Omakotitalo, Oulu

3 huonetta, 4 huonetta, yli 4 huonetta

120 000 € – 300 000 €

Perhe etsii rivitaloa/paritaloa tai omakotitaloa Oulusta tai Kempeleestä. Makuuhuoneita 2-4 ja voi olla remontoitava tai…

ID 7851

Ostoilmoitus 7816

Omakotitalo, Ii, Oulu

3 huonetta, 4 huonetta

50 000 € – 200 000 €

Asiakkaani etsii omakotitaloa Haukiputaan tai Iin alueelta. Tilaa saisi olla kahden tai kolmen makuuhuoneen verran.…

ID 7816

Kaikki ostotoimeksiannot

Pyydä ilmainen myyntihinta-arvio kodistasi!

Ammattitaitoinen tiimimme on sinun käytössäsi. Asunnon myynti on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi, sillä välittäjät pitävät huolen kaikista tarvittavista asiakirjoista. Myyntikohteen ilmoittaminen ja tarjouksen jättäminen onnistuvat täysin sähköisesti, joten asiakkaanamme pääset vähemmällä vaivalla ja säästät aikaa.
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.