Oletko myymässä?

Välittäjiltämme saat aina todelliseen markkinatilanteeseen perustuvan arvion asuntosi arvosta. Teemme jokaiselle kohteelle yksilöllisen markkinointisuunnitelman sekä arvioimme realistisesti myyntiprosessin aikataulun. Käytössämme on modernit työkalut aina sähköisistä toimeksiannoista virtuaalikalustuksiin sekä 3D-esittelyihin. Laadun ja tehokkuuden tae on koulutettu ja motivoitunut henkilökuntamme – parhaimmillaan kaupat sovitaan jopa alle viikossa! Kohteemme myydään joko perinteisellä kauppatavalla tai Oikea-Arvo -tarjouskaupalla, ja voit luottaa saavasi kodistasi aina parhaan mahdollisen markkinaperusteisen hinnan.

Pyydä ilmainen myyntihinta-arvio asunnostasi tästä

Kaupat vaikka kotisohvalta

Vallitsevassa tilanteessakin toimimme vastuullisesti ja kanssamme voit hoitaa kodin myynnin sähköisten toimintojemme ansiosta helposti ja turvallisesti kotisohvaltasi käsin, aina myyntitoimeksiannosta kaupantekoon asti.

98% Onnistuminen

Onnistuminen on meille ykkösasia! Kohteen hintapyynnön ollessa välitysliikkeen arvion mukainen, onnistumisprosenttimme on yli 98.

Laaja näkyvyys

Tehokkaan myyntiverkostomme ansiosta sadat tuhannet ihmiset näkevät myytävän kotinne joka viikko: oulunarvokiinteistot.fi, Etuovi.com, Oikotie.fi, Facebook, esittelyt, myymälät ja näyteikkunat.

72h palvelutakuu

Myyntikohteen markkinointi aloitetaan 3 vuorokauden kuluessa siitä, kun kohteen tarvittavat myyntiasiakirjat ja valokuvat on saatu, mikä nopeuttaa kohteen myyntiä merkittävästi.

Asiakkaamme etsii kotia

Tiesithän, että ostaja maksaa välityspalkkion, kun kyseessä on ostotoimeksianto.
Jos sinulla on kohdetta vastaava asunto, jonka myyntiä harkitset, ota yhteyttä!

Ostoilmoitus 8032

Kerrostalo, Luhtitalo, Oulu

40 000 € – 180 000 €

Asiakkaani etsii hyväkuntoista huoneistoa 1h – 4h Autopaikka plussaa. Mikäli harkitset kodin myyntiä, niin soita…

ID 8032

Ostoilmoitus 8033

Rivitalo, Paritalo, Oulu

3 huonetta, 4 huonetta

max. 180 000 €

Asiakkaani etsivät rivi tai paritaloa 20 kilometrin säteellä Oulun keskustasta. Jos harkitset oman asunnon myymistä,…

ID 8033

Ostoilmoitus 8034

Omakotitalo, Oulu

4 huonetta

max. 250 000 €

Asiakkaani haluaa ostaa hyväkuntoisen omakotitalon Oulusta tai Oulun ympäristön alueelta (alle 30km Oulun keskustasta) Toiveita…

ID 8034

Kaikki ostotoimeksiannot

Pyydä ilmainen myyntihinta-arvio kodistasi!

Ammattitaitoinen tiimimme on sinun käytössäsi. Asunnon myynti on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi, sillä välittäjät pitävät huolen kaikista tarvittavista asiakirjoista. Myyntikohteen ilmoittaminen ja tarjouksen jättäminen onnistuvat täysin sähköisesti, joten asiakkaanamme pääset vähemmällä vaivalla ja säästät aikaa.
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.