Kuva: Tuuli Nikki Photography

Oulun Arvokiinteistöt Oy

”Toimintamme perustuu siihen, että meille jokainen koti on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme samalla ajatuksella – myös jokainen asiakas on meille arvokas. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä palvelukokonaisuudella. Näillä keinolla saamme myös kodista parhaan mahdollisen hinnan”

Johanna Hemmilä, Toimitusjohtaja

Kiinteistönvälitystä jo vuodesta 2006

Olemme lähes 20 vuoden aikana saavuttaneet luotettavan ja arvostetun aseman asiakkaidemme keskuudessa. Vakaata toimintaamme kuvaa hyvin kuulumisemme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Meille asiakaslähtöisyys onkin itseisarvo ja tyytyväiset asiakkaat tärkein onnistumisemme mittari. Emme koe tärkeäksi olla alan suurin toimija, vaan tarjota aina parasta mahdollista palvelua sekä konkreettisia tuloksia asiakkaillemme. Sitoutumaton ketjumme toimii yhdessä Lapin Arvokiinteistöt Oy:n kanssa Oulun eteläpuolelta aina Tunturi-Lappiin asti. Paikallistuntemuksen ja vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa meihin, kun kodin vaihto tulee ajankohtaiseksi.

Välittäminen on arvon asia.

Tähän lauseeseen kiteytyvät Oulun Arvokiinteistöt Oy:n toimintaperiaatteet: jatkuvuus, paikallisuus ja yksilöllisyys.

Yksilöllinen ja laadukas palvelu on yrityksemme kivijalka. Yksilöllisyyden takaa ihmislähtöinen toimintafilosofiamme – jokainen asiakassuhde on ensisijaisesti ihmissuhde. Laadun ja tehokkuuden tae on koulutettu ja motivoitunut henkilökuntamme ja sitoutuminen Suomen Kiinteistövälittäjäliiton laatuyritys -ohjelmaan ensimmäisenä välitysliikkeenä Pohjois-Suomessa. Kiinteistönvälitystoimintamme on laajentunut palvelemaan myös ulkomaisia asiakkaita sekä ulkomailta kakkosasuntoa hakevia. Arvokiinteistöjen voima lisääntyi entisestään, kun välitysalan pitkän linjan toimija Zeppelin LKV yhdistyi yritysostolla Oulun Arvokiinteistöt LKV:n vahvuuteen.

 • paikallinen yritys, jonka tulos hyödyttää omaa maakuntaa
 • sitoutumaton, yhteistyössä kaikkien pankkien kanssa
 • asiantuntemusta myös rakennusalalta
 • julkisen kaupanvahvistajan palvelut
 • osaava ja innostunut henkilökunta

Aktiivinen markkinointimme sekä maltillinen välityspalkkiomme ovat onnistuneen kaupan takeena.

Palvelumme

Välitämme Pohjois-Suomen alueella yli 400 kotia ja esittelyissämme vierailee tuhansia kodin ostajia vuosittain. Kun haluat nopeat kaupat ja parhaan mahdollisen hinnan kodistasi, ota yhteyttä!

Välityspalvelut

 • Kiinteistönvälitys
 • Osakehuoneistojen välitys
 • Vapaa-ajankohteiden välitys
 • Ulkomaankohteiden välitys
 • Toimitilojen välitys
 • Vuokravälitys
 • Kaupanvahvistukset

Asiakirjat

 • Kauppakirjat
 • Lahjakirjat
 • Arviokirjat / -lausunnot

Välityspalkkio

Aktiivinen markkinointimme sekä maltillinen välityspalkkiomme ovat onnistuneen kaupan takeena. Asunnon myynti on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi, sillä välittäjät pitävät huolen kaikista tarvittavista asiakirjoista. Myyntikohteen ilmoittaminen ja tarjouksen jättäminen onnistuvat täysin sähköisesti, joten asiakkaanamme pääset vähemmällä vaivalla ja säästät aikaa.

Kiinteistönvälityspalkkio: Kiinteistöt, vapaa-ajan asunnot sekä Tunturi-Lapin huoneistot 4,95 %, minimipalkkio 3 500 €. Huoneistot 3,7 % tai sopimuksen mukaan, minimipalkkio 3 500 €. Asemakaava-alueiden ulkopuolella olevien kohteiden minimipalkkio 5 000 €. Asiakirjakulut alkaen 250 €, joka peritään myös, mikäli kauppaa ei synny. Vuokraustoiminnassa välityspalkkio on 1 kuukauden vuokra. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Toimitilat 4,95 %, minimi 5 000 €. Vuokraustoiminnassa välityspalkkio on 1 – 2 kuukauden vuokra. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Kirjallinen arviolausunto tai kauppakirjan laatiminen alkaen 496 € + kilometrikorvaus 0,90 €/km  + mahdolliset asiakirjakulut: kiinteistö 100 € ja huoneisto 250 €, joka peritään myös, mikäli kauppaa ei synny. Hinnat sisältävät alv 24 %.