Koulutie 10 , 92500 Rantsila

Koulutie 10 , 92500 Rantsila

28 000 €

Esittely

Myydään koulukeskus *irtaimistoineen (*muutamia kalusteita lukuunottamatta, kysy!) Rantsilan Savalojan kylältä, Siikalatvan kunnasta. Koulu on parhaillaan toiminnassa ja toiminta jatkuu aina koko kevätlukukauden 2021. Nyt tämä perinteikäs ja monipuolinen koulurakennus etsii uutta omistajaa. Annatko kentien sinä sille uuden tulevaisuuden?
Kokonsa puolesta tämä yhdessä tasossa oleva koulu soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Luokkatilat, keittiö ja liikuntasali tarjoavat hyvät puitteet niin harraste- kuin vaikkapa yritystoiminnalle. Keittiö on toimiva ja siinä on hyvä kalusto. Luokkahuoneet ovat valoisia ja käytännöllisiä. Liikuntasali muuntuu tarvittaessa puukäsityön harrastetilaksi tai vaikkapa miksi, mielikuvitus vain rajana. Pihalla on erinomaisessa kunnossa olevat lasten leikki- ja liikuntalaitteet. Kohteessa on myös ahkerassa käytössä oleva jääkiekkokaukalo.
Rakennuksesta on laadittu 20.3.2020 laaja kuntotarkastusraportti, jonka voit pyytää nähtäville. Raportin mukaan rakennuksen ulkoseinärakenteet eivät edellytä pikaisesti tehtäviä korjaustoimenpiteitä. Perustus- ja alapohjarakenteet eivät myöskään vaadi raportin mukaan kiireellistä korjausta. Rakennuksen kantavat seinät sekä yläpohjarakenteeet on todettu olevan rakenteellisesti hyvässä kunnossa eivätkä tutkimuksen perusteella edellytä erityisiä korjaus- ja vahvistustoimenpiteitä. Julkisivujen lomalaudoitus on pääosin hyväkuntoinen. Samoin sokkeleiden kunto on silmämääräisesti arvioitu olevan hyvä. Lähes kaikki ikkunat ovat alkuperäisiä, osa niistä on vaihdettu mahdollisesti 2000-luvun alkupuolella. Muutamia vuosia sitten tapahtunut kattovuoto on kastellut aikanaan yhden luokkahuoneen väliseinärakennetta, mutta seinän on nyt tarkastushetkellä aistinvaraisesti havaittu olevan kuiva, mutta rakenteita avaamatta asiaa ei voi varmuudella todentaa. Alkuperäinen vesikate on tullut käyttöikänsä päähän ja se on kiireellisin korjattava. Sisäilman laadussa on toivomisen varaa lähinnä olemattoman ilmanvaihtojärjestelmän ja rakennuksessa havaittujen ilmavuotojen vuoksi.
Koulusta tarjottaessa on mahdollista tehdä tarjous myös metsäalasta, n. 2,5 ha, joka on koulun vieressä, aivan sen välittömässä yhteydessä. Tarjouksen voit antaa siis tästä kokonaisuudesta, joka käsittää koulualueen rakennuksineen sekä metsäpalstan vieressä tai sitten pelkästään koulusta piha-alueineen n. 2,5 ha.
Kauppaan kuuluvassa koulun pihapiirissa on myös entinen opettajain asuntolarakennus. Tämä rakennus ei sovellu enää asuin- eikä harrastekäyttöön.
Määräosa Hovin kouluineen myydään siinä kunnossa, kuin se tällä hetkellä on ja millaiseksi 20.3.2020 tehty kuntotarkastusraportti sen osoittaa olevan.
Varaa esittely ja tule tutustumaan! Tämä kohde on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

TARJOUKSIA OTETAAN VASTAAN 10.5.2021 KLO 16:00 SAAKKA!

Myynti ja lisätiedot: Nina Louet-Kylmänen P. 044 3055 259

Tulevat esittelyt

  Perustiedot

  Kohdenumero21084407
  OsoiteKoulutie 10
  Postinumero92500
  PostitoimipaikkaRantsila
  Kohdetyyppiomakotitalo
  Huoneistoselitelmä3 luokkahuonetta, yhdistetty käsityö ja voimistelusali, keittiö,opettajainhuone, tekniset tilat, lämpökeskus, sauna- ja pukuhuonetilat ja varastointitiloja.
  Asuinpinta-ala360 m2
  Kerros / kerroksia1 / 1
  Myyntihinta28 000 €
  Velaton hinta28 000 €
  Rakennusvuosi1962

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin omistusoma
  KaavoitusSiikalatvan kunta.
  Lisätietoa kaavoituksestaYleiskaava
  Tontin pinta-ala5.6 ha

  Rakennukset

  Asuinpinta-ala360 m2
  Muut tilat130 m2
  Kokonaispinta-ala523 m2
  Lämmitysjärjestelmäsähkö, muu
  Vesijohtojärjestelmäkunnan
  Viemäröintikunnan
  Katon kuntoUusiminen tarpeen 2 vuoden sisällä.
  Rakennusmateriaalipuu, betoni
  Kattoharjakatto
  Kateprofiilipeltikate
  EnergialuokkaEi lain edellyttämää energiatodistusta

  Kunto ja varustus

  Keittiön lattiamateriaalimuu
  Keittiön seinämateriaali kaakeli, maalattu
  Keittiön työtasot metalli, muu
  Liesi sähköliesi
  Jääkaappi ja pakastin jääkaappi, pakastin
  Keittiön muu varustus astianpesukone, lattiakaivo, liesituuletin / hormi
  Kylpyhuoneen lattiamateriaali kivi
  Kylpyhuoneen seinämateriaali kivi
  Saunan lattiamateriaali betoni
  WC:n lattiamateriaali laatta, muovi
  WC:n seinämateriaali kaakeli, maalattu, muu
  Muut säilytystilat muu erillinen varasto
  Yleiskunto ei luokiteltu

  Hinta ja kustannukset

  Velaton hinta 28 000 €
  Velaton hinta / m² 77.78 € /m2
  Myynti hinta 28 000 €
  Myynti hinta / m² 77.78 € /m2

  Sijainti kartalla